Tjänster & Priser
Denna prislista ger en tydlig överblick av bemanningskostnaderna för olika positioner inom krog- och hotellbranschen.
Varje angiven kostnad avser en timlön och innefattar alla tilläggsavgifter som Övertid.
Matsal & Kök
Tjänst | SEK | Euro |
---|---|---|
Hovmästare | 480 | 44 |
Serveringspersonal | 430 | 40 |
Bartender | 430 | 40 |
Kock/Kallskänka | 430 | 40 |
Pizzabagare | 430 | 40 |
Nisse | 325 | 30 |
Disk | 295 | 27 |
Hotell
Tjänst | SEK | Euro |
---|---|---|
House Keeping | 40000 | 32 |
Room Service | 430 | 40 |
Reception | 430 | 40 |
Frontoffice | 435 | 40 |
Sales | 435 | 40 |
Du kan också ladda ner den senaste listan som PDF här.
Regler
- Varje timme som påbörjas faktureras som en fullständig timme. Minimum för fakturering är 5 timmar per anställd.
- Övertidsersättning ingår i det ovannämnda timpriset.
- Om personal avbokas mindre än 24 timmar före arbetspasset, kommer det att faktureras till fullt pris.
- Under arbetspasset ska kunden tillhandahålla mat till personalen.
- Vi tar inte ut någon bokningsavgift.
- Fakturering sker en gång i veckan, med en betalningsperiod på 10 dagar.
- Lönen avser per timme.
- På Åland är alla våra tjänster befriade från moms, men i övriga fall tillkommer en moms på 25%.
Vid eventuella frågor kontakta oss. Du kan också läsa våra Frågor & Svar.